Ύμνοι Καμπέσας για Ουζουνίδη

Ύμνοι Καμπέσας για Ουζουνίδη

Gazzetta team
Ύμνοι Καμπέσας για Ουζουνίδη

bet365

Για το πόσο τον έχει... ψήσει με τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε ο Μπράιαν Καμπέσας που θέλει να μοιάσει στον Αντόνιο Βαλέντσια.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το πόσο τον έχει βοηθήσει στον Παναθηναϊκό, ο Μπράιαν Καμπέσας.

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μου έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το κλαμπ, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι.

Α’ Ελεβτίας, Βασιλεία - Γκρασχόπερς, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Είναι σημαντικό για εμένα να παίξω στην εθνική ομάδα. Ξέρω πως ο προπονητής είναι χαρούμενος με τη μέχρι τώρα πορεία μου στην Ελλάδα. Με ενθάρρυνε κι αυτό ήταν κίνητρο για εμένα αφού με έχει στο μυαλό του για τις επόμενες κλήσεις.

Είμαι στην Ελλάδα για έναν χρόνο χωρίς ρήτρα εξαγοράς καθώς μετά αναμένεται να επιστρέψω στην Αταλάντα. Στο μυαλό μου έχω ξεκάθαρα την εικόνα του Αντόνιο Βαλέντσια και τα όσα κατάφερε εκείνος. Είναι το σύμβολο του ποδοσφαίρου του Εκουαδόρ στην Ευρώπη», δήλωσε στο Radio Deportiva του Εκουαδόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα