Ισόπαλο το φιλικό ΟΦΗ-Παναχαϊκή

Gazzetta team
Ισόπαλο το φιλικό ΟΦΗ-Παναχαϊκή

bet365

Με γκολ, θέαμα, αλλά χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από δύο γκολ (2-2).

Παιχνίδι βγαλμένο από το παρελθόν της Σούπερ Λίγκας έγινε στο Καρπενήσι, με τον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε φιλικό αγώνα. Οι Ηρακλειώτες και οι Πατρινοί έβαλαν από δύο γκολ, σε ένα ματς που είχε γκολ, πολλές φάσεις, αλλά δεν είχε νικητή. Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μωραΐτη στο 16', με τον Μάνο να ισοφαρίζει στο 22'. Ένα τέταρτο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και πάλι ο Μωραΐτης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για να έρθει στην επανάληψη ο Λεάλ και να κάνει στο 73' το τελικό 2-2.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Μωραϊτης.

Έπαιξαν και οι Βρονταράς, Χαλκιάς, Πολίμος, Μασούρας, Γκίνο, Σωτηράκος, Αργυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Περογαμβράκης, Μάνος, Όγκμποε.

Έπαιξαν και οι: Δερμιτζάκης, Σιώπης Ζιαμπάρης, Οικονόμου, Μαρτος, Ορτέγκα, Λεάλ, Κουσκουνάς, Μονιάκης, Πλευράκης, Νηστικάκης, Κοντογιάννης,

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα