Ανακοίνωσε Γκουγκούδη ο Απόλλωνας Πόντου

Ανακοίνωσε Γκουγκούδη ο Απόλλωνας Πόντου

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Γκουγκούδη ο Απόλλωνας Πόντου

bet365

Παίκτης του Απόλλωνα Πόντου είναι κι επίσημα ο Σπύρος Γκουγκούδης, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ.

Ο Έλληνας αμυντικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Καρδίτσας, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Η ανακοίνωση:

«Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με ποιοτικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά εντάχθηκε στην ομάδα μας. Αγωνίζεται ως Aμυντικός Πλάγιος (κυρίως δεξιά) και Μεσαίος Πλάγιος.

Οι εξαιρετικές του παρουσίες στην Football League ήταν ο λόγος ένταξης του στην Super League, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Έχουμε τη πεποίθηση ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Σπύρος γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1989. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο με τον Πυργετό Λάρισας, συνέχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 73 συμμετοχές σε τρεις σεζόν σε Γ΄ και Β΄ εθνική. Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου κι επέστρεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Πριν ένα χρόνο εντάχθηκε στον Ατρόμητο, όπου σημείωσε συνολικά τέσσερις συμμετοχές».

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έλθει στον Απόλλωνα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να εκπληρώσει η ομάδα τον στόχο της, ο οποίος άλλωστε ήταν το στοιχείο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με τις συνθήκες δουλειάς του συλλόγου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα