Μετονομάζεται σε «Ευγένιος Γκέραρντ» η θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ

Μετονομάζεται σε «Ευγένιος Γκέραρντ» η θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ

Μετονομάζεται σε «Ευγένιος Γκέραρντ» η θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ

Το όνομα του Ευγένιου Γκέραρντ θα δώσει στη θύρα 9 του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση πρόκειται για έναν ελάχιστο φόρο τιμής στα όσα προσέφερε στο σύλλογο ο Ολλανδός τεχνικός.  

 

Η ανακοίνωση:

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μπενφίκα - Μπράγκα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Ως  ελάχιστο φόρο τιμής στην μεγάλη προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποφάσισε τη μετονομασία της θύρας 9 σε θύρα «Ευγένιου Γκέραρντ».

Η θύρα που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο, που ο Ολλανδός προπονητής μεγαλούργησε με τον ΟΦΗ, αλλά και την οποία βρίσκεται ο «θρόνος» του, το μόνιμο καρεκλάκι του, ώστε να παρακολουθεί όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, θα πάρει το όνομα του προπονητή, που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με την ομάδα μας.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους για την του την πρωτοβουλία, την οποία άπαντες αποδέχθηκαν με χαρά. Μάλιστα, στα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι να γίνει μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση με αφορμή αυτό το γεγονός, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».

Best of internet