Στον Απόλλωνα Πόντου ο Καλί

Στον Απόλλωνα Πόντου ο Καλί

Gazzetta team
Στον Απόλλωνα Πόντου ο Καλί

bet365

Την απόκτηση του 33χρονου αμυντικού Σιρίλ Καλί, ανακοίνωσε κι επίσημα ο Απόλλωνας Πόντου.

Ο Γάλλος, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε έξι ελληνικές ομάδες, την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας, μετρώντας 26 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ανακοίνωση:

«Συμπλήρωσε δέκα χρόνια στην χώρα μας ο Γάλλος Cyril Kali και ήδη γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως απολαμβάνει το απόλυτο της εμπιστοσύνης των προπονητών του Απόλλωνα Πόντου και έτσι έγινε μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας μας.

Λιγκ Καπ Αγγλίας, Κόλτσεστερ – Αστον Βίλα, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Έμπειρος, αμυντικός κεντρικός με πολύ καλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, δημιουργεί την βεβαιότητα ότι μπορεί να γίνει άμεσα ένας εκ των πρωταγωνιστών του Απόλλωνα, διαθέτοντας όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητες να γίνει στυλοβάτης της ομάδας και στην παραπάνω Κατηγορία.

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1984 κι ήλθε στην Ελλάδα το 2007, όπου αγωνίστηκε στην Καλαμάτα για έξι μήνες και την σεζόν 2007-2008 έγινε ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης με τέσσερις συμμετοχές. Την περίοδο 2008-2010 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό καταγράφοντας 29 παρουσίες κι ένα γκολ, για να ακολουθήσει η πρώτη θητεία του στην Βέροια, όπου την σεζόν 2010-2011 είχε 25 συμμετοχές και δύο γκολ. Βρέθηκε για ένα εξάμηνο στην Λάρισα, αλλά τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην ομάδα της Ημαθίας. Στην δεύτερη θητεία του στην Βέροια σημείωσε 34 συμμετοχές και 2 τέρματα, ακολούθησε ο Παναιτωλικός την περίοδο 2013-2014 (με 8 συμμετοχές) κι επέστρεψε στην Βέροια για την τρίτη του θητεία (2014-2017) έχοντας 42 παρουσίες κι ένα γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα