«Θα αφήσουμε τον Φαν Ντάικ στην εξέδρα»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Θα αφήσουμε τον Φαν Ντάικ στην εξέδρα»!

bet365

Στα άκρα οδηγεί την υπόθεση με τον Φαν Ντάικ η Σαουθάμπτον μετά το αίτημα μεταγραφής του Ολλανδού και την «επίθεση» που εξαπέλυσε εις βάρος της ομάδας.

Ο 25χρονος στόπερ δεν θέλει να προπονηθεί με τους «αγίους», δεν θέλει να παίξει τη νέα με το σύνολο του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο και πριν από λίγες μέρες, κατέθεσε επίσημο αίτημα μεταγραφής, με μια μακροσκελέστατη αναφορά κατά την οποία κάνει λόγο για ανάρμοστη συμπεριφορά του κλαμπ προς το πρόσωπό του.

Η πίεση που έχει ασκήσει εκείνος στο θέμα, έχει οδηγήσει τη Σαουθάμπτον στην αντεπίθεση, με άνθρωπο της ομάδας να δηλώνει: «Δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε, αλλά δεν έχουμε και κανένα πρόβλημα να τον αφήσουμε όλη τη σεζόν στην εξέδρα αφού το θέλει έτσι...

Εξάλλου, έτσι όπως τα έκανε και με τα όσα είπε, ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα κι όχι εκείνον...».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μπενφίκα - Μπράγκα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα