Επέστρεψαν στο γήπεδο οι Ultras στην Καρδίτσα (pics)

Επέστρεψαν στο γήπεδο οι Ultras στην Καρδίτσα (pics)

Gazzetta team
Επέστρεψαν στο γήπεδο οι Ultras στην Καρδίτσα (pics)

bet365

Ο σύνδεσμος «Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 - Ultras Gate 3» επέστρεψε στο γήπεδο, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα στην προπόνηση της Αναγέννησης και με ανακοίνωσή του πήρε θέση για τα δρώμενα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Επιστροφή στο γήπεδο μετά από καιρό, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα, εμψυχώνοντας τους παίχτες για τη δύσκολη χρονιά που θα ακολουθήσει. Μπορεί αυτή τη στιγμή η ομάδα να μην βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και είναι εμφανές, αλλά ελπίζουμε στο επόμενο διάστημα να ορθοποδήσει και να φτιάξει ένα καλό σύνολο για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας.

Λόγω του καθοριστικού θέματος της αδειοδότησης, που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της χρονιάς, αναγκαστικά πρέπει να πορευτούμε με νέους παίχτες, πράγμα που κάνει τον ήδη δύσκολο στόχο ακόμη δυσκολότερο. Για αυτό θα πρέπει οι παίκτες παρά τις φωνές αποδόμησης που ακούγονται καθημερινά από συγκεκριμένη σκοπιά στην πόλη μας προτού καλά ξεκινήσει η προετοιμασία, να κλείσουν τα αυτιά τους και να κοιτάξουν μπροστά ώστε να βρει η ομάδα τη χημεία της.

Εκτός αυτών ακόμη περιμένουμε την άφιξη του κ. Μίλλερ για να συνεχιστεί επιτέλους ο περαιτέρω σχεδιασμός της ομάδας που αποτελεί ανάγκη για να περάσουμε στο επόμενο βήμα.

υγ1. Στο γήπεδο επίσης κρεμάστηκε πανό για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή και ένα ακόμη για τον άδικο χαμό του Θώμα και του Τέλη.
υγ2. Τόμας μάγκα ανάμεσα μας πάντα!
υγ3. Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τη τεχνική της κωλοτούμπας, η οποία δεν είναι καθόλου του στυλ μας και ούτε πρόκειται να γίνει. Για αυτό όταν κρατάμε μια στάση, όπως κάναμε, την κρατάμε μέχρι τέλους. Αλλά ψεύτικες τεχνικές συσπείρωσης και πισώπλατα χτυπήματα αποδόμησης δεν είναι κωλοτούμπα, είναι αρρώστια στο μυαλό. Η ιστορία πάει πάντοτε μπροστά και όχι πίσω, αλλά παλιά μου τέχνη κόσκινο είναι γνωστά τα κόλπα σου...

Το μόνο κίνητρό μας είναι η αγάπη για την ομάδα και τίποτα άλλο χωρίς να στρογγυλοκαθόμαστε σε πόστα και όπως γινόταν στα θρυλικά τσιμέντα της Θύρας 3 έτσι και τώρα!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα