ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (vid)

bet365

Για ακόμα ένα ματς η ομάδα του Στανόγεβιτς είχε κενά διαστήματα και έμεινε ισόπαλη 1-1 με αυτή των Ιωαννίνων. Γκολ και δοκάρι ο Πρίγιοβιτς. Καλός ο ΠΑΣ που σκόραρε με τον Νικολιά και είχε δύο δοκάρια με τον Κόντε.

Γι' αυτό γίνονται τα φιλικά. Για να δοκιμάσει ο προπονητής νέα πράγματα. Να διαπιστώσει αδυναμίες. Να δει σε τι κατάσταση ετοιμότητας είναι η ομάδα του. Ομως ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια και σε λίγες μέρες θα μπει στην μάχη των play off κόντρα στην Εστερσουντ. Και η εικόνα του κόντρα στον ΠΑΣ ο οποίος ακόμα δεν έχει επίσημο ματς και προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος (19 Αυγούστου) ήταν «μία από τα ίδια». Δηλαδή ένας ΠΑΟΚ που ψάχνεται και όσο ψάχνεται χάνει χρόνο στο παιχνίδι του αλλά και ουσία. Οσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα; Εδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Εκτός του ότι πήρε αποτέλεσμα στην Τούμπα είχε και δύο δοκάρια που θα μπορούσαν να του δώσουν τη νίκη.

Πάντως ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε εξαιρετικά στο ματς. Μακ και Πρίγιοβιτς συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να σκοράρει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μετά την σέντρα του αγώνα. Ομως όλο το υπόλοιπο ημίχρονο άνηκε στον ΠΑΣ. Ο Κόντε αρχικά είχε δοκάρι (στο 15' με κεφαλιά) και στο 20' ο Νικολιάς ισοφάρισε μετά το λάθος του Σάκχοβ. Και πριν βγει το ημίχρονο πάλι ο Κόντε σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Οι φάσεις μειώθηκαν ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει εάν η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς (87') δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος (55' Λύρατζης), Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάκχοβ, Τσίμιροτ, Κάμπος (55' Κόζακ), Ενρίκε, Μακ (68' Μίσκοβιτς) και Πρίγιοβιτς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδη, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Σκόνδρα, Καρανίκα, Μπουκουβάλα, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Γιάκο (78' Βιντάλ), Χαλκιαδάκη (60' Λίλα) και Κόντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα