Θέλει ξανά τον Τουράν η Ατλέτικο!

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει ξανά τον Τουράν η Ατλέτικο!

bet365

Ευκαιρία να αισθανθεί ξανά σημαντικό κομμάτι ενός κλαμπ προσφέρει η Ατλέτικο Μαδρίτης στον Αρντά Τουράν, προτείνοντάς του να επιστρέψει!

Ο Τούρκος χαφ της Μπαρτσελόνα δεν περνάει καλά στους «μπλαουγκράνα» και ακόμα δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και του Ερνέστο Βαλβέρδε στη νέα εποχή των Καταλανών.

Η Ατλέτικο, όπως τονίσει η «Marca», έχει σκεφτεί να τον επαναφέρει στις τάξεις της έπειτα από το 2015, ενώ μάλιστα, είναι τέτοια η κατάσταση αυτή τη στιγμή στους «ροχιμπλάνκος» που δεν έχει διαφορά σε σχέση με τον τρόπο που μετακινήθηκε ο Αρντά στο «Καμπ Νόου» πριν από δύο χρόνια.

Κάρντιφ - Πόρτσμουθ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ζοχορέ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Και τότε έπρεπε να κάνει υπομονή για να παίξει στο δεύτερο μισό της σεζόν λόγω τιμωρίας της Μπαρτσελόνα, ενώ το ίδιο θα πρέπει να κάνει και τώρα λόγω της ποινής που έχει επιβληθεί στην Ατλέτικο. Μόνο που στην ομάδα του Σιμεόνε, το κλίμα θα είναι πολύ καλύτερο για εκείνον και θα ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα