Δοκιμάζει τους βασικούς ο Στανόγεβιτς με ΠΑΣ

Gazzetta team
Δοκιμάζει τους βασικούς ο Στανόγεβιτς με ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (19:00) στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα φιλικά μέσα σε διάστημα δύο ημερών και ο Στανόγεβιτς θα τσεκάρει τους παίκτες του.

O Στανόγεβιτς θα χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα, η οποία θα αποτελείται από παίκτες που αγωνίστηκαν στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα έχουν προβάδισμα για το βασικό σχήμα, στα επόμενα επίσημα ματς με την Εστερουντ για τα Play Off.

Αύριο έχει προγραμματιστεί το 2ο κατά σειρά φιλικό, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Λαμία στις 20:00 με μετάδοση από την Cosmote ΤV και το PAOK TV. Με αντίπαλο τη Λαμία, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, όσοι παίκτες δεν θα παίξουν σήμερα.

Ρεάλ Μ. – Μαν. Γιουνάιτεντ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στα δύο φιλικά δεν θα παίξουν οι Κρέσπο και Μπίσεσβαρ. Ο Κρέσπο αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου λόγω ενοχλήσεων στο ισχύο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο θα απουσιάσει από τα δύο φιλικά με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Παράλληλα εκτός θα βρίσκεται και ο Μπίσεσβαρ, καθώς δέχτηκε μία κλωτσιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα