«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τζανδάρης»

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τζανδάρης»

Gazzetta team
«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τζανδάρης»

bet365

O Φάνης Τζανδάρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με το gazzetta.gr να έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον των «πράσινων».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τον Φάνη Τζανδάρη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο ελληνικός Τύπος, με το αρχικό ρεπορτάζ να βγαίνει στην επιφάνεια από το gazzetta.gr, το πρωί της Δευτέρας, το «τριφύλλι» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρώην χαφ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να είναι πολύ πιθανό να φορέσει την πράσινη φανέλα την σεζόν που μας έρχεται.

Ο Έλληνας μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τους ερυθρολεύκους και ο Ουζουνίδης πιστεύει πολύ στο... restart του, ο οποίος πριν πάει στον Ολυμπιακό, ήταν ένας από τους ελπιδοφόρους παίκτες της Super League

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα