Τσάλος: «Σταθείτε δίπλα μου για να προχωρήσει ο ΟΦΗ»

Τσάλος: «Σταθείτε δίπλα μου για να προχωρήσει ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
Τσάλος: «Σταθείτε δίπλα μου για να προχωρήσει ο ΟΦΗ»

bet365

Την οικονομική συμπαράσταση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, ζήτησε στην άτυπη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που έγινε στο ξενοδοχείο Galaxy, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Το δελτίο τύπου του ΟΦΗ

«Σας ζητώ να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια που οι ίδιοι ξεκινήσατε πριν από δυο χρόνια στον ΟΦΗ. Σταθείτε δίπλα μου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει» ανέφερε ο κ. Τσάλος, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τους κ.κ. Μηνά Χαλκιαδάκη, Αντίπα Σηφάκη, Αντώνη Καράτζη, Μανόλη Ορφανάκη, Μανόλη Κουμαντάκη, Βασίλη Ζηδιανάκη, Γιάννη Βάβουλα, Μιχάλη Μυλωνάκη, οι οποίοι όπως είπε «έχουν ανταποκριθεί στα όσα είχαν δεσμευτεί για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας και στα όσα είχαμε αποφασίσει στη Γενική Συνέλευση της 24ης Ιουλίου».

Αντίθετα ο κ. Τσάλος, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, για όσους δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμη και εξέφρασε την ευχή αυτό να γίνει άμεσα, καθώς η ομάδα έχει σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλυφθούν.

«Εχω ήδη βάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό, σε σχέση με τα χρήματα που έχω πεί ότι θα βάλω και θα πρέπει άμεσα, να μπεί ένα ακόμη σημαντικό ποσό, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει χωρίς προβλήματα».

Τις επόμενες μέρες θα έχει συναντήσεις με ένα προς ένα, με τους μετόχους που δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμη, προκειμένου, να ξεκαθαρίσει το τι μπορεί να περιμένει από αυτούς.

Αυτή ήταν και μια απόφαση που ελήφθη στην Γ.Σ. στην οποία συμφώνησαν όλοι.

Ακόμη, ενημέρωσε για τις μεταγραφές που έχουν γίνει, το σχεδιασμό του Νίκου Παπαδόπουλου και μετέφερε την εκτίμηση, του τεχνικού επιτελείου, ότι ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα, που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των φιλάθλων και να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Ο κ. Τσάλος στην άτυπη Γενική Συνέλευση ενημέρωσε τους μετόχους για τις κινήσεις που έχει κάνει, τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα, αλλά και τις επαφές για χορηγίες.

Aκόμη, έκανε αναφορά στα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία και τόνισε την σημασία ώστε ο κόσμος του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια και να ενισχύσει την ομάδα.

"Πιστεύω ότι μέχρι τώρα πάμε καλά και μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα" έκλεισε την αναφορά του ο κ. Τσάλος, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα, για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Ένα ακόμη παίκτη με πολύ μέλλον απέκτησε ο ΟΦΗ, στην πρώτη του κι’ όλας μέρα στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο λόγος για τον 22χρονο (23/8/1995) μέσο Αγγελο Οικονόμου, ο οποίος για 8 χρόνια ήταν στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας, ενώ έκανε και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Ο Οικονόμου που είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ17 και Κ19 υπέγραψε στο Καρπενήσι συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις με την κρητική ομάδα.

Ο Οικονόμου αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαία γραμμής και τα χαρακτηριστικά του έπεισαν το Νίκο Παπαδόπουλο, να του δώσει μια θέση στο φετινό ρόστερ του ΟΦΗ.

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΣ

Στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο 23χρονος μέσος Θανάσης Παπατόλιος, ο οποίος αποτελεί μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο Παπατόλιος, είχε την πρώτη γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και τους νέους τουσυμπαίκτες , ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, στο Καρπενήσι.

Ο πρώην παίκτης του Αχαρναικού, υπέγραψε επίσης στον ΟΦΗ για ένα χρόνο.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Την πρώτη του προπόνηση στο Καρπενήσι, πραγματοποίησε τη Δευτέρα (7/8) το απόγευμα ο ΟΦΗ. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε αερόβια παιχνίδια και τακτική, υπο την επίβλεψη του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (8/8), περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Την Τετάρτη (9/8) ο ΟΦΗ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαική (6.30μμ)».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα