Πρώτη για τις ομάδες Κ-15 και Κ-16 του Ολυμπιακού

Πρώτη για τις ομάδες Κ-15 και Κ-16 του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Πρώτη για τις ομάδες Κ-15 και Κ-16 του Ολυμπιακού

bet365

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη η προετοιμασία των ομάδων Κ-15 και Κ-16 της Ακαδημίας.

Στην Κ-15 προπονητής και αυτή τη σεζόν θα είναι ο κ. Γιώργος Παπακωστούλης με άμεσο συνεργάτη τον κ. Τάσο Πάντο, προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Σωκράτης Κοψαχείλης και γυμναστής ο κ. Νίκος Κολοκυθάς. Η Κ-15 θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Super League K-15 στο οποίο πέρσι έφτασε στον τελικό.

Στην Κ-16 προπονητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης. Ο παλαίμαχος άσος που ως προπονητής της Ακαδημίας είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα Super League Κ-17 το2015 επέστρεψε στην Ακαδημία για να δουλέψει τους ποδοσφαιριστές της Κ-16 οι οποίοι θα στελεχώσουν τη σεζόν 2018-19 την Κ-17.

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο κ. Κώστας Σοφιανός και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Χρήστος Θεοδώρου. Η Κ-16 θα θα συμμετάσχει φέτος σε πολλά εγχώρια και διεθνή τουρνουά.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων θα υποβληθούν μέσα στην εβδομάδα σε εργομετικό έλεγχο ενώ θα κάνουν και αιματολογικές εξετάσεις.

Στο διάστημα 16 έως 24 Αυγούστου θ' ανέβουν στα Χάνια του Πηλίου οπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα