Αναζήτηση και στην Ισπανία για Καρίμ...

Αναζήτηση και στην Ισπανία για Καρίμ...

Δημήτρης Τομαράς
Αναζήτηση και στην Ισπανία για Καρίμ...

bet365

Εκτός όλων των άλλων για τον άσο του Ολυμπιακού Καρίμ Ανσαριφάρντ υπάρχει και... αναζήτηση και σε Ισπανία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ενώ έχει θητεύσει εκεί.

Από τις αρχές Ιουλίου έχετε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr τις δυσκολίες και τους... οιωνούς αποχώρησης για Ανσαριφάρντ.

Εκτός από τις περιπτώσεις από Super League, όπως του Πανιωνίου, η πλευρά του Ιρανού έχει ψαχτεί αρκετά και για εξωτερικό. Εκτός όλων των άλλων οι νέες πληροφορίες μιλούν και για Ισπανία και λόγω Ουσίγιος. Ο Καρίμ είναι γνωστός εκεί καθώς έχει παίξει στην χώρα ενώ το ισπανικό πρωτάθλημα θα του δώσει την δυνατότητα να παραμείνει στην Εθνική και όχι να... χαθεί όπως εάν πήγαινε στην Κίνα, κάτι που έκανε ο Ιντέγε. Η υπόθεση Ανσαριφάρντ προφανώς και συνδέεται άμεσα με την περίπτωση Τζούρτζεβιτς...

O ίδιος ο παίκτης διέρρεε στο περιβάλλον του πάντως ότι θα ήθελε να συνεχίσει στο Λιμάνι. Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει ότι υφίσταται ζήτημα αποχώρησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα