Παπαδόπουλος: «Ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες ο ΟΦΗ»

Παπαδόπουλος: «Ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες ο ΟΦΗ»

bet365

Ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά την αναχώρηση του ΟΦΗ για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη νέο πρωτάθλημα, τις μεταγραφές, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι:

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντική για μας και για κάθε ομάδα. Δεν είναι μόνο η δουλειά που θα κάνουμε. Είναι οι παίκτες, να μείνουν μόνοι τους, να φτιάξουμε πραγματικά μια ομάδα. Να γνωριστούν οι νέοι με τους παλιούς. Να δουλέψουμε, να παίξουμε τα φιλικά μας. Είναι δώδεκα σημαντικές μέρες. Εύχομαι οι παίκτες να μην έχουν προβλήματα και να βγάλουν αυτό το στάδιο της προετοιμασίας υγιείς. Είναι σημαντικό να δουλέψει η ομάδα επαγγελματικά, γιατί από όσο ξέρω πέρσι δεν έγινε αυτό στην προετοιμασία. Για μένα όμως είναι πολύ σημαντικό, για να γίνουμε ομάδα. Να δεθούν οι παίκτες μεταξύ τους».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις:

«Έχουν μείνει λίγες ακόμη μεταγραφικές κινήσεις. Χρειαζόμαστε 1-2 παίκτες ακόμη στον άξονα μας. Θα προσέξουμε πολύ αυτές τις επιλογές. Το ιδανικό είναι να γυρίσουμε πλήρεις. Αλλά αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Για την τελευταία μεταγραφή του Παπατόλιου:

«Έχουμε πάρει αρκετούς νέους παίκτες και δίνουμε και ευκαιρίες σε παιδιά από την δεύτερη ομάδα. Είναι ένα παιδί που έχει εμπειρία. Εχει παίξει στην κατηγορία. Θα μας βοηθήσει και θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα. Εκεί στον άξονα θα πάρουμε και άλλο παίκτη».

Για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος:

«Ευχής έργον είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει εκεί που λένε, στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου. Ολοι οι παίκτες έμειναν αρκετό καιρό χωρίς προπόνηση, από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, που εύχομαι να ξεκινήσει τότε».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό φαίνεται από τις πρώτες μέρες. Ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες. Παίκτες σε πολλούς από τους οποίους, ο ΟΦΗ μπορεί να στηριχθεί τα επόμενα χρόνια και στη Σούπερ Λίγκ. Είναι πολύ ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω, στις λίγες μέρες που είμαστε μαζί. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παίκτες, που τους έχουμε εμπιστοσύνη».

Απ΄την πλευρά τους οι Ανέστης Νάστος και Γιώργος Στρέζος δήλωσαν:

Νάστος: «Είναι μια καινούργια χρονιά, καινούργια ομάδα, καινούργιο διοικητικό σχήμα. Σημαντικό είναι ότι έμεινε ο προπονητής και ένας κορμός παικτών. Ενώ πλαισίωσαν την ομάδα, έμπειροι παίκτες, καλοί παίκτες. Πάμε να δουλέψουμε. Εχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του συλλόγου, της ομάδας, της ιστορίας. Ευελπιστώ ότι όλα θα κυλήσουν θετικά. Θέλουμε να είμαστε ένα καλό σύνολο και όλα τα παιδιά να παλεύουν για το καλύτερο. Ενας μόνος τους δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε. Θα μπούν και οι νέοι παίκτες στη νοοτροπία της ομάδας και εμείς οι παλαιότεροι θα τους δείξουμε τι εστί ΟΦΗ. Ολοι μαζί για το καλύτερο της ομάδας. Το περσινό πάθημα, να γίνει μάθημα και η ομάδα να δεί τι μπορεί να διορθώσει στο φετινό πρωτάθλημα».

Στρέζος: «Η ομάδα φέτος έχει στηθεί από νωρίς και ξέρει τι θέλει. Εχει κάνει σωστό προγραμματισμό. Ξέρει τι θέλει και τι της λείπει και αυτό βοηθάει. Ηρθαν παίκτες γρήγορα και το ρόστερ, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί πρίν ξεκινήσει η προετοιμασία. Ο κόσμος του ΟΦΗ να περιμένει μια ομάδα που θα είναι κυρίαρχη σε κάθε παιχνίδι, γιατί έτσι πρέπει να είμαστε. Νομίζω ότι θα δουλέψουμε να βγεί αυτό και στο γήπεδο. Σε ότι αφορά εμένα, θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ότι μπορώ στην ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα