Για συμφωνία Ολυμπιακού-Λεβερκούζεν για Ρέτσο μιλούν οι Γερμανοί

Για συμφωνία Ολυμπιακού-Λεβερκούζεν για Ρέτσο μιλούν οι Γερμανοί

Gazzetta team
Για συμφωνία Ολυμπιακού-Λεβερκούζεν για Ρέτσο μιλούν οι Γερμανοί

bet365

Ο Ολυμπιακός φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Παναγιώτη Ρέτσο που φτάνει τα 15 εκατ ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 20%, όπως αναφέρει το περιοδικό Kicker.

Το γερμανικό περιοδικό τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι θετικοί στην παραχώρηση του 19χρονου αμυντικού, αποδεχόμενοι τα 15 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι «ασπιρίνες». Εκτός των χρημάτων ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αγωνιστεί ο Ρέτσος στα δύο παιχνίδια τους για τα πλέι οφς του Champions League απέναντι στη Ριέκα, στις 16 και 22 Αυγούστου.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να φανεί αν το εν λόγω δημοσίευμα είναι βάσιμο και πραγματικά τίθεται θέμα πώλησης του Παναγιώτη Ρέτσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα