Λιλ - Ναντ 3-0

Gazzetta team
Λιλ - Ναντ 3-0

bet365

Η εποχή Μπιέλσα στη Λιλ ξεκίνησε με εμφατικό τρόπο, καθώς οι λιλουά κέρδισαν με 3-0 τη Ναντ του Ρανιέρι στην πρεμιέρα της Ligue 1.

Μόνο για ένα ημίχρονο και αυτό με δυσκολία άντεξε η Ναντ απέναντι στη Λιλ, που ξεκίνησε με το δεξί την εποχή Μπιέλσα. Οι λιλουά ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους φιλοξενούμενους, όταν το σουτ του Τουρέ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μενιάν στο 20’. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια, σκόραραν στο 26’ με τον Αραούζο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Αλόνσο έκανε το 1-0 και στο 67’ τελείωσαν τα πάντα, με τον Ντε Πρεβίλ να κάνει το 2-0 με πέναλτι. Οι παίκτες του Ρανιέρι προσπάθησαν, αλλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν σε αυτόν τον ρυθμό, με τον Ελ Γκάζι να κάνει το τελικό 3-0 στο 70’.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα