Τσέλσι - Άρσεναλ 1-4 πεν.

Τσέλσι - Άρσεναλ 1-4 πεν.

bet365

Η Αρσεναλ μπήκε με το δεξί στη χρονιά, επικράτησε της Τσέλσι (5-2, 1-1 κ.α.) στα πέναλτι και κατάκτησε το Community Shield.

Η πρώτη κούπα της χρονιάς είναι της Αρσεναλ! Η κυπελλούχος Αγγλίας επικράτησε της Τσέλσι στα πέναλτι (5-2, 1-1 κ.α.) και κατέκτησε το 14ο Community Shield. Ο Βενγκέρ συνέχισε το τρελό σερί, αφού στις εννέα τελευταίες επισκέψεις στο Γουέμπλεϊ μετρά ισάριθμες επιτυχίες. Οι Κανονιέρηδες που παρουσιάστηκαν χωρίς Αλέξις, Οζίλ ισοφάρισαν μόλις... 82 δευτερόλεπτα έπειτα την αποβολή του Πέδρο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε κοντά στο γκολ δυο φορές, αλλά τόσο ο Λακαζέτ όσο και ο Γουέλμπεκ δεν ήταν ουσιαστικοί. Η ομάδα του Βενγκέρ έδειξε καλύτερη εικόνα στο α' μέρος και είχε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ματς, αλλά το υπέροχο πλασέ του Λακαζέτ βρήκε το δεξί δοκάρι. Τα πλάνα του Αλσατού άλλαξαν, όταν είδε τον Μερτεζάκερ να τραυματίζεται και τον Κολάσινατς να περνά στο ματς. Η Τσέλσι δυσκολευόταν στη δημιουργία κι από το πρώτο ημίχρονο έχει να θυμάται ένα πολύ καλό σουτ του Πέδρο.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στην επανάληψη δε θα μπορούσαν να φανταστούν οι Μπλε, αφού στο 46' ο Μόουζες εκμεταλλεύθηκε την τραγική αντίδραση της άμυνας και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το πρώτο του τέρμα σε 27 ματς με την Τσέλσι, ενώ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2016. Ο Μπατσουαγί θα μπορούσε στο 50' να καθαρίσει το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βενγκέρ πέρασε Γουόλκοτ και Ζιρού, με την ομάδα του να γίνεται πιο επιθετική. Μάλιστα, στο 76' η Αρσεναλ βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, αλλά τη σουτάρα του Τσάκα έδιωξε εντυπωσιακά ο Κουρτουά. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα όλα άλλαξαν... Ο Πέδρο αποβλήθηκε για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ελνένι κι έπειτα από 82'' ήρθε το 1-1 με το πρώτο επίσημο γκολ του Κολάσινατς. Μοράτα και Γουόλκοτ είχαν καλές στιγμές, αλλά δεν άλλαξαν τη μοίρα του ματς.

Το ματς πήγε στα πέναλτι, εκεί όπου για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το σύστημα «ABBA», με την πρώτη ομάδα (Τσέλσι) να εκτελεί το πρώτο πέναλτι, τη δεύτερη (Άρσεναλ) τα επόμενα δύο. Οι Κανονιέρηδες είχαν το απόλυτο με τους Γουόλκοτ, Μονρεάλ, Τσάμπερλεϊν Ζιρού, για την Τσέλσι αστόχησαν οι Κουρτουά, Μοράτα και η κούπα πήγε στην ομάδα του Βενγκέρ!

Η σειρά των πέναλτι:

Κέιχιλ (εύστοχος) 0-1

Γουόλκοτ (εύστοχος) 1-1

Μονρεάλ (εύστοχος) 2-1

Κουρτουά (άστοχος) 2-1

Μοράτα (άστοχος) 2-1

Τσάμπερλεϊν (εύστοχος) 3-1

Ζιρού (εύστοχος) 4-1

Άρσεναλ: Τσεχ, Χόλντινγκ, Μερτεσάκερ (32’ Κολάσινατς), Μονρέαλ, Ελνένι, Τσάκα, Μπεγερίν, Τσάμπερλεϊν, Ιγουόμπι (66’ Γουόλκοτ), Γουέλμπεκ (87’ Νέλσον), Λακαζέτ (66’ Ζιρού)

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Καντέ, Φάμπρεγας, Μόουζες, Αλόνσο (79’ Ρούντιγκερ), Γουίλιαμ (83’ Μουσόντα), Πέδρο, Μπατσουαγί (74 Μοράτα)

Apceнaл - Чeлcи 1:1 (4:1 по пен). Обзор матча. Суперкубок Англии - 2017. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα