Κορυφαίος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μέσι!

Κορυφαίος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μέσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Κορυφαίος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μέσι!

bet365

Ο πιο καθοριστικός ποδοσφαιριστής που έχει περάσει τα τελευταία 86 χρόνια από το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τη μελέτη του Κέντρου Έρευνας Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου.

Ο Αργεντινός ηγέτης της Μπαρτσελόνα, ο άνθρωπος που όταν όλοι οι υπόλοιποι φεύγουν εκείνος συνεχίζει τις μάχες του με τα «μπλαουγκράνα» χρώματα, είναι ο παίκτης που έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στο ισπανικό πρωτάθλημα εδώ και 86 χρόνια, ξεπερνώντας αρκετούς άλλους θρύλους που πέρασαν από την ιβηρική χώρα.

Λιλ - Ναντ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Εντερ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Ραούλ, πάνω από τον Θέσαρ Ροντρίγκεθ, παλαίμαχο άσο της Μπαρτσελόνα, τον Τέλμο Θάρα, άλλοτε αστέρι της Μπιλμπάο και τον Ενρίκε Κάστρο «Κουίνι», που βρέθηκε στις Χιχόν και Μπαρτσελόνα.

Η μελέτη είχε κριτήρια τα λεπτά συμμετοχής κάθε σεζόν, τα γκολ, τα πέναλτι, τα αυτογκόλ, τις αποβολές και πραγματοποιήθηκε από τον Χοσέ Αντόνιο Ορτέγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα