Ομπαμεγιάνγκ: «Σκέφτηκα την Κίνα, αλλά μένω στη Ντόρτμουντ»

Ομπαμεγιάνγκ: «Σκέφτηκα την Κίνα, αλλά μένω στη Ντόρτμουντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ομπαμεγιάνγκ: «Σκέφτηκα την Κίνα, αλλά μένω στη Ντόρτμουντ»

bet365

Απόλυτα ειλικρινής ήταν η στάση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ προς την Μπορούσια Ντόρτμουντ όλο το καλοκαίρι, αποφασίζοντας εν τέλει να παραμείνει στη Βεστφαλία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός αποτέλεσε ένα από κύρια μεταγραφικά θέματα του φετινού καλοκαιριού, όμως, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο «Signal Iduna Park».

Όταν τα έβαλε κάτω, σκέφτηκε και είδε τα δεδομένα, κατάλαβε ότι το σωστό μονοπάτι, είναι εκείνο στο οποίο ήδη βαδίζει στη Γερμανία και πρέπει να το συνεχίσει.

Αναλυτικά όσα είπε στην γερμανική Welt am Sonntag:

«Κανείς δεν μπορεί να πει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι, πριν φύγω για διακοπές, μίλησα με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ και είπα ότι αισθανόμουν πως έπρεπε να βρω μια νέα πρόκληση. Ήθελα τα πάντα να είναι ξεκάθαρα ανάμεσα σε εμένα και τον σύλλογο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μαρσέιγ - Ντιζόν (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Καμία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε δεν κατάφερε να κάνει τη μεταγραφή κι έτσι θα μείνω στη Ντόρτμουντ. Μου αρέσει πολύ εδώ και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου.

Ασφαλώς και υπήρξε η επιλογή της Κίνας και είναι λογικό να το σκεφτεί ένας ποδοσφαιριστής όταν υπάρχουν τέτοια χρήματα. Ωστόσο, μίλησα με αρκετούς και μου είπαν ότι θα ήταν ένα βήμα προς τα πίσω αν πήγαινα εκεί. Επιπλέν, δεν είναι τόσο επαγγελματικά τα πράγματα όπως είναι στην Ευρώπη, επομένως το άφησα στην άκρη. Πιστεύω στον Θεό και στη μοίρα. Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και ότι αυτό το μονοπάτι στο οποίο βρίσκομαι, είναι το σωστό».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα