Παπασταθόπουλος: «Όταν παίρναμε το Super Cup, μέναμε χωρίς τίτλο... »

Παπασταθόπουλος: «Όταν παίρναμε το Super Cup, μέναμε χωρίς τίτλο... »

Κώστας Ζάλιαρης
Παπασταθόπουλος: «Όταν παίρναμε το Super Cup, μέναμε χωρίς τίτλο... »

bet365

Την ελπίδα του η αποτυχία στο Super Cup να οδηγήσει σε ένα τρόπαιο στο φινάλε της νέας σεζόν για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την απώλεια του πρώτου τίτλου...

Ο Έλληνας αμυντικός, που μάλιστα ήταν και ο αρχηγός των Βεστφαλών στο παιχνίδι του Super Cup απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου στο «Signal Iduna Park», το βράδυ του Σαββάτου, προσπάθησε να δώσει μια διαφορετική ερμηνεία στην ήττα της ομάδας του από τους Βαυαρούς, τονίζοντας:

«Όταν πήραμε δύο Super Cup, στη συνέχεια της χρονιάς δεν κατακτήσαμε κανέναν άλλον τίτλο. Πέρυσι δεν το πήραμε και γίναμε Κυπελλούχοι, οπότε...».

Αρσεναλ - Τσέλσι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λακαζέτ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με τη Μπάγερν, που μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας κρίθηκε στα πέναλτι, ο Sokratis είχε να δηλώσει:

«Ήμασταν καλοί στα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου μέρους, στο δεύτερο ημίχρονο πάλι εμφανιστήκαμε αρκετά καλά, αλλά στα πέναλτι είναι και θέμα τύχης η κατάληξη... Είμαστε ακόμα στο 80% των δυνατοτήτων μας και υπάρχουν πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής και δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμα στο γήπεδο, επομένως είναι πολύ σημαντικές οι επόμενες μέρες για τη δουλειά που θα κάνουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα