«Αφού δεν πεθάναμε με τις βόμβες, θα έρχονταν με όπλα;»

Κώστας Ζάλιαρης
«Αφού δεν πεθάναμε με τις βόμβες, θα έρχονταν με όπλα;»

bet365

Συγκλονιστικά λόγια από τον Μικέλ Μερίνο για τα λεπτά του απόλυτου τρόμου μετά την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο οποίο επέβαινε και ο νυν άσος της Νιούκαστλ...

Ο 21χρονος μέσος από την Ισπανία, παραχωρήθηκε δανεικός από τους Βεστφαλούς στις «καρακάξες», σε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως φινάλε της προσπάθειας από τον αγγλικό σύλλογο για να πάρει τον Ανδρέα Σάμαρη από τη Μπενφίκα.

Μιλώντας για πρώτη φορά για την τρομοκρατική επίθεση κατά του πούλμαν της Ντόρτμουντ τον περασμένο Απρίλη, με την ενεργοποίηση τριών εκρηκτικών μηχανισμών σε σημείο κοντά στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα πριν από παιχνίδι με τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μερίνο είπε:

Αρσεναλ - Τσέλσι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λακαζέτ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας, είναι λογικό... Πέρασαν αρκετά λεπτά κατά τα οποία δεν ξέραμε τι συμβαίνει ούτε τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ώρες. Σκεφτόμασταν ότι κάποιος έβαλε τρεις βόμβες για να μας σκοτώσει. Όμως δεν πεθάναμε. Αναρωτιόμασταν αν θα επέστρεφαν με όπλα για να μας σκοτώσουν αφού αυτό ήθελαν...

Εκείνες τις στιγμές σκέφτεσαι ότι όλα μπορούν να συμβούν... Ήταν μια τρέλα, ήμασταν απόλυτα τρομοκρατημένοι όλοι μας.

Άκουγα μουσική όταν άκουσα την πρώτη έκρηξη, γύρισα να κοιτάξω το παράθυρο κι έβλεπα παντού σκόνη, ενώ το πούλμαν σχεδόν πήγαινε με τις ρόδες της μιας πλευράς... Φωνάζαμε στον οδηγό να φύγει γρήγορα από το σημείο γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται εκείνη τη στιγμή και φοβάσαι... Δεν μπορούσε όμως να μας ακούσει με τον θόρυβο, φοβόμασταν ότι αφού δεν έπιασαν οι βόμβες, θα έρχονταν να μας σκοτώσουν με όπλα...».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα