Μίλησε με Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα, «παίζουν» Μαρτίνεθ και Κουτίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Μίλησε με Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα, «παίζουν» Μαρτίνεθ και Κουτίνιο

bet365

Αδιαφιλονίκητο φαβορί εμφανίζεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ για τη θέση που άφησε «ορφανή» στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, με τον καταλανικό Τύπο, όμως, να διατηρεί στο προσκήνιο και τις περιπτώσεις των Ινίγο Μαρτίνεθ και Φιλίπε Κουτίνιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Sport», το πρωί του Σαββάτου, ο ακραίος επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να μετακινηθεί στη Βαρκελώνη, ενώ μάλιστα, έχουν υπάρξει αρκετές επαφές ανάμεσα στον ισπανικό σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ώρες.

Η στρατηγική που ακολουθεί η Μπαρτσελόνα, τη θέλει να μην έχει επικοινωνήσει ακόμα με τους Βεστφαλούς και να σχεδιάζει να το πράξει με το πέρας του γερμανικού Σούπερ Καπ, το οποίο διεξάγεται απόψε και η ομάδα του Μπος κοντράρεται με τη Μπάγερν Μονάχου για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Παρί Σεν Ζερμέν - Αμιάν (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Παράλληλα, στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του Ινίγο Μαρτίνεθ, για τον οποίο από την Παρασκευή έχουν γίνει αναφορές με τη ρήτρα του στη Σοσιεδάδ να φτάνει στα 32 εκατ.ευρώ, ενώ και ο Κουτίνιο παραμένει στο ρεπορτάζ των «μπλαουγκράνα», αν και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ξεκάθαρος στο θέμα της μη πώλησης του Βραζιλιάνου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα