Κόπηκαν οι Γιάχος, Δελφάκης και Λαμπρόπουλος στα τεστ διαιτητών

Gazzetta team
Κόπηκαν οι Γιάχος, Δελφάκης και Λαμπρόπουλος στα τεστ διαιτητών

bet365

Τρεις απώλειες διαιτητών Super League προέκυψαν από τα αγωνιστικά τεστ για τους υποψήφιους ρέφερι και βοηθούς 1ης και 2ης κατηγορίας. Οι Γιάχος, Δελφάκης και Λαμπρόπουλος τέθηκαν off.
Στα τεστ που έγιναν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας στην Αθήνα από το πρώτο γκρουπ δεν κατάφεραν να περάσουν οι διαιτητές Super League Γιάχος (Χίου), Δελφάκης (Αρκαδίας) και Λαμπρόπουλος (Ηλείας). Οι υπόλοιποι διαιτητές της Super League που πήραν μέρος στα τεστ πέρασαν ενώ στα τεστ της Θεσσαλονίκης είχε κοπεί ο Γκράνας (Θράκης). Το ίδιο ισχύει και για τον διεθνή βοηθό Ακρίβο (Αθηνών) και τους βοηθούς διαιτητές Ζησιμόπουλο (Πειραιά), Βερρή (Λέσβου), Σταθόπουλο (Ηλείας), Αναστόπουλο (Αρκαδίας), Νικολακάκη (Ηρακλείου), Παλαμίδα (Λακωνίας) και Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου), οι οποίοι δεν κατάφεραν να περάσουν τα τεστ που, όπως και αυτά της Θεσσαλονίκης, γίνονται υπό το βλέμμα του νέου προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα