Για 17 ομάδες η Football League, πιθανότητα και για 18...

Gazzetta team
Για 17 ομάδες η Football League, πιθανότητα και για 18...

bet365

Στην κατηγορία της Football League 2017-2018 δήλωσαν συμμετοχή 17 ομάδες, ωστόσο ενδέχεται να είναι τελικώς του χρόνου 18 οι σύλλογοι που θα παίξουν στην διοργάνωση.
Στο διοικητικό συμβούλιο της Football League που έγινε την Παρασκευή (4/8), έγινε γνωστό ότι 17 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή: Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άρης, Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναιγιάλειος, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Τρίκαλα, ΑΟΧ, Ηρακλής, Απόλλων Πόντου, Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας και Εργοτέλης. Ο Αγρ. Αστέρας δεν το έκανε. Ωστόσο η Football League έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για το αν προτίθεται να εφαρμόσει το άρθρο 4, περί αναλογικότητας. Η Ομοσπονδία, δηλαδή, καλείται να αποφανθεί αν κάποια από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν (Πανελευσινιακός) μπορεί να γίνει η 18η ομάδα, αν γίνει πρωτάθλημα 17 ομάδων ή αν θα ισχύσει το σενάριο να ανέβει ομάδα από τη Γ' Εθνική.
Θυμίζουμε πως παραμένει ανοιχτή η υπόιεση του ΑΟ Χανίων, που έχει υποβιβαστεί αλλά πρωτόδικα. Η σέντρα μπορεί να γίνει τέλη Σεπτεμβρίου με διαρκή προσπάθεια για χορηγίες. Ο ΠΣΑΠ θα ζητήσει από την ΕΠΟ να επιτραπεί στις μη αδειοδοτούμενες ομάδες να αποκτήσουν έως πέντε ποδοσφαιριστών μέχρι 25 ετών, ώστε να μην μείνουν οι επαγγελματίες χωρίς ομάδα. Τέλος καθόλου σίγουρο δεν είναι το εάν οι προπονητές πρέπει να έχουν δίπλωμα UEFA Pro ή UEFA A. Μένει να αποσαφηνιστεί για να δουν και οι ομάδες το τι θα κάνουν.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα