Η αποστολή του Απόλλωνα για τον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Η αποστολή του Απόλλωνα για τον Λεβαδειακό

bet365

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Παρών ο νεαποκτηθείς Χουάρες ενόψει του φιλικού με Λεβαδειακό.
Το πρωί στο γήπεδο της Ριζούπολης ένα γκουπ από τους ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα συνεχίστηκε η προπόνηση στο γήπεδο της Φυλής με ασκήσεις τακτικής ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο νεοαποκτηθείς Άξελ Φερνάντο Χουάρες. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε όλο το έμψυχο δυναμικό στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το Σάββατο από το γήπεδο της Ριζούπολης στις 15:00 για το φιλικό στην Λιβαδειά με ώρα έναρξης αγώνα τις 18:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα