ΑΕΚ προς Ρέους: Σταματήστε με τον Ντίντακ!

ΑΕΚ προς Ρέους: Σταματήστε με τον Ντίντακ!

Gazzetta team
ΑΕΚ προς Ρέους: Σταματήστε με τον Ντίντακ!

bet365

Οπως προκύπτει από δημοσίευμα από την Καταλονία, η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην Ρέους ζητώντας να σταματήσει να έχει τον Ντιντάκ Βιλά στις προπονήσεις της.

Σύμφωνα με καταλανικά ρεπορτάζ, η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην Ρέους, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Segunda Division, έτσι ώστε να σταματήσει να έχει στις τάξεις της τον Ντιντάκ Βιλά. Ο πρώην αριστερός μπακ της Μίλαν προπονείται με το club από τις 24 Ιουλίου μέχρι να ξεκαθαριστεί το μέλλον του, προκειμένου να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση μπορεί. Οπως αναφέρεται σχετικά, οι άνθρωποι της Ενωσης ζήτησαν από την Ρέους να μην τον έχει έστω και με αυτό τον τρόπο στη διάθεσή της, κάνοντας σαφές ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα