Ρίστιτς: «Έχουμε μιλήσει με Ολυμπιακό για Τζούρτζεβιτς» (vids)

Ρίστιτς: «Έχουμε μιλήσει με Ολυμπιακό για Τζούρτζεβιτς» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ρίστιτς: «Έχουμε μιλήσει με Ολυμπιακό για Τζούρτζεβιτς» (vids)

bet365

Ο Ντάρκο Ρίστιτς, εκ των εκπροσώπων του φορ Ούρος Τζούρτζεβιτς, επιβεβαιώνει στο Gazzetta.gr τα περί επαφών με Ολυμπιακό και ότι είναι μία από τις επιλογές που εξετάζονται πολύ σοβαρά.
Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίλιεφ, άλλωστε είχε πει ότι ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και για τον Λεονάρντο. Το Gazzetta.gr μία μέρα μετά επικοινώνησε με έναν εκ των μάνατζερ του διεθνούς Σέρβου φορ της Παρτιζάν. Ο Ντάρκο Ρίστις επιβεβαίωσε πως έχουν υπάρξει επαφές και με τον Ολυμπιακό για τον 23χρονο στράικερ, που γενικά πάντως κοστολογείται αρκετά ψηλά. «Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Τζούρτζεβιτς. Μπορώ να σας το πω αυτό. Υπήρξαν και υπάρχουν επαφές και είναι μία από τις επιλογές που έχουμε εξετάσει και εξετάζουμε.
Εξετάζουμε πολύ σοβαρά την προοπτική του Ολυμπιακού. Έχουμε όμως και άλλες επιλογές που κοιτάμε και άλλες κρούσεις που έχουμε», σχολίασε σχετικά.
Στην συνέχεια ξεκαθάρισε πως «δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει οριστικά για κάτι. Υπάρχουν συζητήσεις. Και εμείς και ο Ούρος θα κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό για τον παίκτη και την καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα