Άφιξη Ρασπετινό και φιλικό με Απόλλωνα για Λεβαδειακό (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Άφιξη Ρασπετινό και φιλικό με Απόλλωνα για Λεβαδειακό (pic)

bet365

Ο Λεβαδειακός περιμένει άμεσα στην Ελλάδα τον Φλοριάν Ρασπετινό, πρώην της Μαρσέιγ, για να τον κλείσει και τυπικά και να τον ανακοινώσει. Επιστροφή στην Ελλάδα και φιλικό με Απόλλωνα.
Στην Ελλάδα είναι ξανά ο Λεβαδειακός μετά από ένα τετραήμερο παραμονής στην Τουρκία. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στη… βάση της με τον Ζοζέ Ανιγκό να δίνει ρεπό την Πέμπτη στους παίκτες με νέο ραντεβού την Παρασκευή ενώ το Σάββατο ακολουθεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα αυτή τη φορά στη Λιβαδειά και στο Δημοτικό Στάδιο (18.30). Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της ομάδας του Λεβαδειακού στα δυο φιλικά που έδωσε στην Τουρκία. Ο Γάλλος τεχνικός από μέρους του εμφανίζεται αρκετά ευχαριστημένος από την προετοιμασία έως τώρα. Ως προς τα μεταγραφικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ρασπετινό αναμενόταν άμεσα στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στους Βοιωτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα