Φέτος Ντι Μαρία, του χρόνου Γκριζμάν η Μπάρτσα

Φέτος Ντι Μαρία, του χρόνου Γκριζμάν η Μπάρτσα

bet365

Ο Ανχελ Ντι Μαρία είναι ο επικρατέστερος για αντικαταστάτης του Νεϊμάρ φέτος στην Μπαρτσελόνα, η οποία έχει μεγάλο στόχο για το 2018-19 τον Αντουάν Γκριζμάν της Ατλέτικο.

Οι Blaugrana μπορεί να έχουν πλέον στα ταμεία τους 222 εκατ. ευρώ μετά την αποχώρηση του Βραζιλιάνου, όμως έχουν και λιγότερο από έναν μήνα περιθώριο για να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Το club δουλεύει για να καταλήξει στην ιδανικότερη λύση και όπως μετέδωσε ο Καταλανικός σταθμός, RAC1, εκείνος που είναι η πρώτη επιλογή είναι ο εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Ουσμάν Ντεμπελέ [πέρυσι 10 γκολ, 18 ασίστ]. Ο 20χρονος Γάλλος είναι ο Νο1 στόχος, όμως, όπως προκύπτει, η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να μπει σε πλειστηριασμό με άλλες ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που είναι γνωστό σε όλους ότι έχει άμεση ανάγκη έναν παικταρά και ρευστό.

Οι Καταλανοί πάντως δεν σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τον Νεϊμάρ μια για πάντα από φέτος και έχουν καταλήξει ότι από το 2018-19 μπορεί να αποκτήσουν τον σταρ που θα κάνει τον πάταγο που έκανε η φυγή του Βραζιλιάνου. Για το επόμενο καλοκαίρι εκείνος που θέλουν είναι ο Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος στήριξε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους. Ο Γάλλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Rojiblancos και σε αυτό μπήκε νέα ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Αυτό από μόνο του αρκεί για να κάνει την περίπτωσή του πολύ δύσκολη και γι' αυτό η Μπάρτσα έχει αποφασίσει ότι φέτος ο Ντι Μαρία είναι ο άνθρωπός της. Οι Καταλανοί κρίνουν ότι ο Αργεντινός εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι εκείνος που ταιριάζει περισσότερο στον σχεδιασμό τους, αφού στα 29 του, θα είναι πιο εύκολο σε έναν χρόνο από τώρα να δεχθεί τον ρόλο της δεύτερης επιλογής, αν τελικά γίνει το «μπαμ» με τον Γκριζμάν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα