Αστ.Τρίπολης: «Το κατόρθωμα ας γίνει οδηγός για μεγάλη πρόκριση» (pic)

Gazzetta team
Αστ.Τρίπολης: «Το κατόρθωμα ας γίνει οδηγός για μεγάλη πρόκριση» (pic)

bet365

Τις ευχές του για θετικά αποτελέσματα στους αποψινούς αγώνες του Europa League έστειλε ο Αστέρας Τρίπολης σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, υπενθυμίζοντας και ευελπιστώντας ν' αποτελέσει οδηγό, η δική του πρόκριση εις βάρος της Μακάμπι, το 2014!

Οι Αρκάδες θέλησαν να δώσουν το καλό παράδειγμα και να στηρίξουν τους τρεις εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στις αποψινές ρεβάνς κόντρα σε Γκαμπάλα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Εκεί, όμως, που θέλησε η ομάδα της Τρίπολης να σταθεί, ήταν το δικό της επίτευγμα απέναντι στους Ισραηλινούς, που σήμανε και την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας εις βάρος του συγκεκριμένου αντιπάλου, τονίζοντας: «ας γίνει οδηγός για μια ακόμα μεγάλη πρόκριση που τόσο πολύ έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα