Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτισε... μες στην «παγωμάρα»

Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτισε... μες στην «παγωμάρα»

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτισε... μες στην «παγωμάρα»

bet365

Περισσότερο με ... αγγαρεία και υποχρέωση έμοιαζε ο αποχαιρετισμός του Νεϊμάρ στους συμπαίκτες του, στο προπονητικό της Μπαρτσελόνα, το πρωί της Τετάρτης...

Βάσει του ρεπορτάζ της «Sport», ο Βραζιλιάνος, αφού πρώτα μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο γραφείο του, με τον κόουτς να δείχνει κατανόηση και να του επιτρέπει ν' απουσιάσει από τις προπονήσεις μέχρι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, βγήκε στο γήπεδο και περίμενε όλους τους παίκτες με τους οποίους πέρασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μίλησε για περίπου 30'', τους είπε ότι θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του, όμως όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα, δίχως συγκινήσεις ή ιδιαίτερους αποχαιρετισμούς.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Όπως τονίσει το καταλανικό Μέσο επικαλούμενο άνθρωπο που ήταν παρών στον αποχαιρετισμό του Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος αποχώρησε δίχως συγκινητικές στιγμές, εξαιρώντας τις αγκαλιές με τους Πικέ, Μέσι και Σουάρες, με τους οποίους είχε έρθει πολύ πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλον στο κλαμπ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα