Θέλει τραπεζικές εγγυήσεις για Ζιλέ ο πρόεδρος της Ναντ

Gazzetta team
Θέλει τραπεζικές εγγυήσεις για Ζιλέ ο πρόεδρος της Ναντ

bet365

Βλέποντας το σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιγιόμ Ζιλέ, ο πρόεδρος της Ναντ Βαλντεμάρ Κιτά το γύρισε λίγο, καθώς σταμάτησε το «δεν πουλάω» και ζήτησε τραπεζικές εγγυήσεις.

Δηλώσεις που δείχνουν πως η υπόθεση απόκτησης του Γκιγιόμ Ζιλέ από τον Ολυμπιακό προχωράει, έκανε ο πρόεδρος της Ναντ Βαλντεμάρ Κιτά. Ο ισχυρός άνδρες της Γαλλικής ομάδας εκεί που ήταν ανένδοτος δεν πιθανή παραχώρηση του παίκτη το... γύρισε και ανέφερε πως λόγω των προβλημάτων που επικρατούν στην χώρα μας, θέλει τραπεζικές εγγυήσεις. Σαν να λέει ουσιαστικά πως πλέον είναι θετικός στην πώληση του παίκτη, αν βέβαια δεν τα γυρίσει και πάλι. Συγκεκριμένα ο Κιτά ανέφερε: «Θέλω τραπεζικές εγγυήσεις από τον Ολυμπιακό. Αν δεν τις έχω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα. Προς το παρόν, ο Γκιγιόμ μένει εδώ».

Πανιώνιος – Μακάμπι Τ.Α. με επιστροφή*, αν ο Μασούρας σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα