Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Μπακαρί Κονέ (vids)

Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Μπακαρί Κονέ (vids)

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο «Δικέφαλος» πριν από λίγες μέρες εκδήλωσε ενδιαφέρον προς τη Μάλαγα για τον Μπακαρί Κονέ, που δεν υπολογίζεται και ψάχνει ομάδα…

Στη Μάλαγα προσπαθούν να «αδειάσουν» το ρόστερ τους, από τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας περιόδου, με τον Μπακαρί Κονέ να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της eldesmarque.com ψάχνει κεντρικό αμυντικό και μια από τις επιλογές του φαίνεται να είναι ο ποδοσφαιριστής από την Μπουρκίνα Φάσο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Η απόκτηση του Κονέ στοίχησε 800.000 ευρώ, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, με τη Μάλαγα να ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει αρχικά ως δανεικό.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές με την ομάδα και το μάνατζερ του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αχίλλειο τένοντα και έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Μπακαρί Κονέ μετά από πέντε χρόνια στην Γκινγκάμπ (2006-2011) μετακόμισε στη Λυών, όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2016 όταν αποκτήθηκε από τη Μάλαγα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα