Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ θα περάσει, δεν το συζητάω»

Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ θα περάσει, δεν το συζητάω»

Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ θα περάσει, δεν το συζητάω»

bet365

Σίγουρος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο Λέο Μάτος. «Σέβομαι την Ολιμπίκ, όμως εμείς θα περάσουμε», τόνισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ κάτι που για τον 31χρονο Βραζιλιάνο είναι κάτι σχεδόν σίγουρο. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έχουμε τη θέληση και θα πάρουμε την πρόκριση», ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Το… θάρρος που έδειξαν να αποκτούν οι Ουκρανοί, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, με κάποιες υποτιμητικές δηλώσεις, δεν τρομάζουν το Λέο Μάτος. «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά στην Ουκρανία», είπε, «γι’ αυτό δώσαμε το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές της Ολιμπίκ να κάνουν αυτές οι δηλώσεις. Είχαν και έχουν κάθε λόγο να πιστέψουν στην πρόκριση. Όμως, είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα. Σέβομαι την Ολιμπίκ, έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος της, αλλά ως εκεί. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ», ξεκαθάρισε.

Πάντως, όπως παραδέχθηκε ότι δεν αρκεί μόνο η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Ασφαλώς και θέλουμε την πρόκριση, αλλά και παράλληλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα μας αρκεί πχ, ένα 0-0 και να προκριθούμε. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ποιοι είμαστε για να διασκεδάσουμε τον κόσμο μας».

Τι διαφορετικό περιμένει να δει ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου» στο ματς της Πέμπτης και σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση στο Κίεβο;

«Οι παίκτες της Ολιμπίκ δεν είχαν και δεν έχουν καθόλου πίεση, αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στην Ευρώπη. Η Τούμπα θα μας δώσει δύναμη. Ξέρουμε τον αντίπαλο και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε. Είχαν δύο παιχνίδια και έδειξαν να είναι πιο έτοιμοι και πιο επιθετικοί, αντίθετα για μας ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά».

Όσο για την συνεργασία του με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς; «Εδώ και 1,5 μήνα έχουμε αντιληφθεί την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του. Όποιος είναι έξυπνος το καταλαβαίνει Κάθε μήνα θα γινόμαστε καλύτεροι και μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί του, μας αρέσει η προπόνηση», τόνισε ο Λέο Μάτος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα