Το «αντίο» του Μέσι στον Νεϊμάρ (vid)

Το «αντίο» του Μέσι στον Νεϊμάρ (vid)

Το «αντίο» του Μέσι στον Νεϊμάρ (vid)

bet365

Ενα βίντεο με στιγμές τους αποτυπώνει το «αντίο» του Λιονέλ Μέσι στο Νεϊμάρ, που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Παρίσι.

Ως αρχηγός και ηγέτης της Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του. Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρετά τον Νεϊμάρ με τον δικό του τρόπο, με την ευχή να πετύχει ο φίλος του στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

«Ήταν τεράστια η χαρά το να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου φίλε Νεϊμάρ. Σου εύχομαι τύχη σ' αυτό το νέο στάδιο της ζωής σου. Τα λέμε αύριο», γράφει χαρακτηριστικά ο Αργεντινός στο λογαριασμό του στο instagram.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην προπόνηση, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποδεχτεί την αστρονομική πρόταση της Παρί και αποχώρησε για να διευθετήσει τις όποιες λεπτομέρειες απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών. Θυμίζουμε ότι το ποσό που θα λάβουν οι Καταλανοί ανέρχεται στα 222.000.000 ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα