Tζούρτζεβιτς: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή με τον Ολυμπιακό»

Tζούρτζεβιτς: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Tζούρτζεβιτς: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο φορ της Παρτιζάν, Ούρος Τζούρτζεβιτς τόνισε πως οι Σέρβοι θα πρέπει να πιστέψουν στην ανατροπή με τον Ολυμπιακό μέσα στον Πειραιά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Σερίφ – Καραμπάγκ, αν ο Μπαντιμπαγκά ανοίξει το σκορ(21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι δηλώσεις του Ούρος Τζούρτζεβιτς μετά το ματς της Παρτιζαν με την Γιαβόρ για το πρωτάθλημα Σερβίας.

«Αυτά τα παιχνίδια μετά από αναμετρήσεις στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολα. Απέναντι στον Ολυμπιακό παίξαμε πολύ καλά αλλά χάσαμε και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς αυτό το παιχνίδι. Ο κόσμος τόσο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό όσο και στο ματς με τη Γιαβόρ ήταν πολύς και νιώσαμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Ήταν μια μεγάλη νίκη».

Από εκεί και πέρα, για τη συνεργασία του με τον Βουλίσεβιτς, ο οποίος σέντραρε στον Τζούρτζεβιτς για το 1-0 της Παρτιζαν στο 6ο λεπτό του αγώνα, ο φορ των νταμπλούχων Σερβίας σημείωσε: «Αυτή είναι ήδη μια συνήθεια της προηγούμενης σεζόν. Ήρθε η μπάλα σε εμένα στο κατάλληλο σημείο και δεν ήταν δύσκολο να ευστοχήσω».

Tέλος, για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, ο Σέρβος σέντερ φορ υπογράμμισε πως: «Κάναμε σήμερα αποθεραπεία και τώρα προετοιμαζόμαστε για το ματς της Τετάρτης. Φυσικά, όπως κάνουμε και πριν από κάθε αναμέτρηση, προετοιμαζόμαστε γι αυτό. Να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, με όσες δυνάμεις μας έχει δώσει ο Θεός. Πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε, δεν πρέπει να πάμε εκεί αν δεν το πιστεύουμε.. Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή. Εγώ πρώτα πιστεύω στην ομάδα αλλά και το τεχνικό επιτελείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα