To 1 + 1 και τα νέα σενάρια για Καρίσο...

To 1 + 1 και τα νέα σενάρια για Καρίσο...

Δημήτρης Τομαράς
To 1 + 1 και τα νέα σενάρια για Καρίσο...

bet365

Έτσι όπως είναι τα δεδομένα στην ομάδα του Ολυμπιακού ενδέχεται να αποχωρήσουν και ο Ρέτσος αλλά και ο Μποτία και ενώ στην Πορτογαλία... συντηρούν το όνομα του Καρίσο για τους πρωταθλητές.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπάγερν – Λίβερπουλ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Για τον Ρέτσο σας έχουμε μεταφέρει τα δεδομένα και τον Απρίλιο αλλά και τώρα. Ο Ολυμπιακός για ικανοποιηθεί είτε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν - που δεν είναι η μόνη ομάδα η οποία εδώ και καιρό συζητάει με τους Πειραιώτες, πλην όμως θα κάνει δεδομένα ταξίδι για εκείνον και ίσως εκπρόσωποί της είναι ακόμα και την Τρίτη εδώ για επαφές - είτε από αλλού πρέπει το νούμερο να είναι πολύ υψηλό και να ξεπερνάει ακόμα και τα 15 εκατ. ευρώ μαζί και με ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι που επίσης σας έχουμε ήδη επισημάνει. Επειδή όμως η ζήτηση για τον νεαρό άσο είναι μεγάλη, παραμένει αρκετά πιθανή η πώλησή του μέσα στον Αύγουστο. Υπάρχει όμως ο Μποτία. Ο Ισπανός αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζει να είναι σε ανοιχτή γραμμή με ομάδες της πατρίδας του και έτσι το... παράθυρο αποχώρησής του παραμένει ορθάνοιχτο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα μία αποχώρηση στο κέντρο της άμυνας θα προκύψει αλλά μπορεί και να γίνει και το 1+1. Να φύγουν δηλαδή και Ρέτσος και Μποτία.

Όσο για ονόματα; Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν αυτό του Ντάνιελ Καρίσο, του έμπειρου σέντερ μπακ της Σεβίλλης, του οποίου τελειώνει το συμβόλαιο... Ο 28χρονος Πορτογάλος παίζει και αμυντικό χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα