Ενίσχυση με Σταματή για τον Παναιγιάλειο

Gazzetta team
Ενίσχυση με Σταματή για τον Παναιγιάλειο

bet365

Την απόκτηση του Ανδρέα Σταματή, ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναιγιάλειος.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Χάκεν – Ερεμπρο, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο 24χρονος επιθετικός, που μέχρι πρότεινος αγωνιζόταν στην ομάδα των Χανίων, στο περσινό πρωτάθλημα της Football League είχε 32 συμμετοχές και 11 τέρματα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στα «μελανόλευκα» και ο Ανδρέας Σταματής

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή. Ο 24χρονος (γεν. 12/5/1993) επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.
Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα των Χανίων, σκοράροντας 11 φορές σε 32 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, τον Πανηλειακό, τον Ηρακλή Ψαχνών, τον Πιερικό και τη Ζάκυνθο».

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο, ελπίζοντας να βάλουμε το λιθαράκι μας, ώστε να πάμε τον Παναιγιάλειο στη θέση που του αρμόζει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα