Κασάνο: «Αν δεν βρεθεί τίποτα, τον Σεπτέμβρη πάω σπίτι μου»!

Κασάνο: «Αν δεν βρεθεί τίποτα, τον Σεπτέμβρη πάω σπίτι μου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κασάνο: «Αν δεν βρεθεί τίποτα, τον Σεπτέμβρη πάω σπίτι μου»!

bet365

Και πάλι... προς απόσυρση! Ο Αντόνιο Κασάνο τρελαίνει όλο τον κόσμο και αυτή τη φορά έβαλε διορία για τη συνέχιση της καριέρας του, αφού μπορεί σε έναν μήνα από τώρα να... τα μαζέψει και να πάει σπίτι του.

Φορτούνα Ντ. – Μπραουνσβάιγκ με επιστροφή*, αν ο Χέντρινγκς σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Πρώτα αποσύρθηκε, μετά το πήρε πίσω κάνοντας λόγο για παρορμητική απόφαση, έπειτα το σκέφτηκε ξανά και είπε να σταματήσει, αλλά τελικά συνεχίζει!

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!

Τώρα, γνωρίζει ότι υπάρχει ενδεχόμενο για τη Βίρτους Εντέλα στη Serie B ή για τη Τζένοα, όμως δεν έχει κάτι χειροπιαστό.

«Στη Βερόνα δεν υπήρχε αυτή η... σπίθα και όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να σταματήσω. Η αρχική μου απόφαση είχε να κάνει κυρίως με την έλλειψη χρόνου για να βρίσκομαι κοντά στ' αγαπημένα μου πρόσωπα, όμως η σύζυγός μου είναι διατεθειμένη να μ' ακολουθήσει παντού.

Όποια ομάδα με θελήσει, μπορεί να με ψάξει και να επικοινωνήσει μαζί μου. Όχι μάνατζερ... Αν μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν γίνει τίποτα, πάω σπίτι μου» είπε ο τρελο-Ιταλός.

 

SERIE A Τελευταία Νέα