«Κυρία» στα πέναλτι κόντρα στην Ρόμα η Γιουβέντους (pics & vids)

«Κυρία» στα πέναλτι κόντρα στην Ρόμα η Γιουβέντους (pics & vids)

bet365

H Γιουβέντους νίκησε 5-4 στα πέναλτι την Ρόμα (1-1 κανονική διάρκεια) σε ματς που έγινε στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σίλκεμποργκ – Ααρχους (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Σε ματς που έγινε στο «Gillette Stadium» στη Μασαχουσέτη Ρόμα και Γιουβέντους έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια του ματς, αλλά στα πέναλτι η ομάδα του Αλέγκρι ήταν πιο εύστοχη και πήρε τη νίκη με 5-4.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γιούβε ήταν καλύτερη, άνοιξε το σκορ στο 29' με τον Μάτζουκιτς αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ετσι, η Ρόμα βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 74' με τον Τζέκο. Αυτό το γκολ «ξύπνησε» τους πρωταθλητές αλλά οι «λύκοι» αμύνθηκαν σωστά και δεν επέτρεψαν να παραβιαστεί ξανά η εστία τους.

Στα πέναλτι, ο Τουμινέλο έχασε το πρώτο πέναλτι και αυτό ήταν το... μοιραία για την ομάδα του, μιας από 'κει και πέρα όσοι εκτέλεσαν ευστόχησαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα