«Κολλάει» του Σάμαρη στη Νιούκαστλ!

ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ

«Κολλάει» του Σάμαρη στη Νιούκαστλ!

«Κολλάει» του Σάμαρη στη Νιούκαστλ!

Η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στην Νιούκαστλ βρίσκεται στον «αέρα», καθώς οι «καρακάξες» διστάζουν να πληρώσουν τα 20 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του διεθνή μέσου. 

Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στη Νιούκαστλ.

Μπορεί ο πορτογαλικός Τύπος να παρουσίαζε ως δεδομένο το deal μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Νιούκαστλ και Μπενφίκα κορυφώθηκαν τις προηγούμενες μέρες με τους «Αετούς της Λισαβόνας» ωστόοσο να μην δείχνουν διάθεση να πέσουν κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ.

Οι Άγγλοι από την πλευρά τους δείχνουν να κάνουν πίσω με τον Ράφα Μπενίτεθ να συνειδητοποιεί πως από την στιγμή που η Νιούκαστλ δεν έχει καταφέρει να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά τότε η μεταγραφή του Σάμαρη δεν μπορεί να ευοδωθεί.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων της Νιούκαστλ στην Premier League (13/8) έχει ξεκινήσει με τον σύλλογο να εμφανίζεται διστακτικός σε ότι αφορά τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού.

Best of internet