ΠΑΟΚ- Ζαμπράνο: Οι Ρώσοι κάτι ξέρουν (pic)

ΠΑΟΚ- Ζαμπράνο: Οι Ρώσοι κάτι ξέρουν (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιηθεί εκ νέου στο θέμα της απόκτησης του Κάρλος Ζαμπράνο, με τον Περουβιανό να είναι στην πρώτη θέση της λίστας και τους Ρόκο, Μουνιός, Γκιομπέρ να ακολουθούν…

Πρωτίστως ο ΠΑΟΚ θέλει και πρέπει να τελειώνει τη δουλειά απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει τις μεταγραφικές αναζητήσεις για την κάλυψη των αναγκών, που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ του.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Το όνομα του Κάρλος Ζαμπράνο επέστρεψε στην επικαιρότητα, από την στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο «Δικέφαλος» κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να κάμψει τις απαιτήσεις της Ρούμπιν Καζάν και να τον αποκτήσει φέρνοντας την συμφωνία στα δικά του οικονομικά δεδομένα και όχι στα… ύψη, που ήταν πριν σχεδόν ένα μήνα όταν χτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα της ρωσικής ομάδας.

Ο Περουβιανός δεν υπολογίζεται από τον Μπερντίγιεφ, κάτι που επιβεβαιώνεται σε κάθε παιχνίδι της Ρούμπιν στο πρωτάθλημα, με το όλο σκηνικό να λειτουργεί υπέρ του ΠΑΟΚ, καθώς έτσι μπορεί να καμφθούν και οι αντιρρήσεις του 28χρονου ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kazanfirst.ru» αναφέρει ότι «ο Ζαμπράνο μπορεί να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ», επισημαίνοντας την αγωνιστική απραξία του και στην αναμέτρηση με την Αρσεναλ Τούλα, όπου η Ρούμπιν επικράτησε με 2-1 πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι δυσκολίες που υπάρχουν στην υπόθεση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού υποχρεώνουν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να έχουν κι άλλες εναλλακτικές επιλογές, με τα ονόματα των Εντσο Ρόκο (Κρούζ Αζούλ, Εζεκίελ Μουνιός (Τζένοα) και Νόρμπερτ Γκιομπέρ (Ρόμα) να ακολουθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα