Στην Δανία για Πούκι άνθρωπος του Παναθηναϊκού

Στην Δανία για Πούκι άνθρωπος του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Στην Δανία για Πούκι άνθρωπος του Παναθηναϊκού

bet365

Δημοσιεύματα στην Δανία αναφέρουν πως άνθρωπος του Παναθηναϊκού έχει ταξιδέψει εκεί για τον Τεέμου Πούκι.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η απόκτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκού... Βασικός στόχος όπως σας αποκάλυψε το gazzetta είναι ο Ολλανδός Καστάνιος.

Από εκεί και πέρα στο κάδρο είναι και ο Πούκι. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα στην Δανία, τα οποία αναφέρουν οτι άνθρωπος του «τριφυλλιού» βρίσκεται εκεί, προκειμένου να συζητήσει με την Μπρόντμπι το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Λόκερεν - Μπριζ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο 27χρονος Φινλανδός επιθετικός, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.

Βέβαια, η φημολογούμενη παρουσία εκπροσώπου του Παναθηναϊκού εκεί, δεν σημαίνει οτι αυτή είναι η τελική επιλογή, καθώς υπάρχουν δύο σημαντικά εμπόδια. Πρώτον το γεγονός οτι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα PlayOffs του Europa League και δεύτερον οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπρόντμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα