Στην... τσίτα όλοι και για την 11άδα

Στην... τσίτα όλοι και για την 11άδα

Gazzetta team
Στην... τσίτα όλοι και για την 11άδα

bet365

Ο Κοσοβάρος τεχνικός ετοιμάζει ξανά δύο με τρεις εκπλήξεις για την 11άδα του Ολυμπιακού. Όλοι σε εγρήγορση και στην... τσίτα και ευχάριστοι πονοκέφαλοι αλλά και θέματα ετοιμότητας.

Ο Χάσι ουσιαστικά 'πειραματίζεται' πιο πολύ με τις δοκιμές του για τον έναν στόπερ, για τον έναν αμυντικό χαφ και για τρεις θέσεις στην επίθεση. Οι περισσότεροι προβληματισμοί του είναι ευχάριστοι αλλά δεν είναι και λίγοι. Ακόμα για την πολύ καλή κατάσταση των δύο επιθετικών Μπεν και Εμενίκε έχει ευχάριστο... πονοκέφαλο. Διαφαίνεται πάντως από τις προθέσεις και τα... τεστ του ότι δύο με τρεις εκπλήξεις θα τις κάνει πάλι για Παρτιζάν. Σίγουροι για το αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται κυρίως οι Καπίνο, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Μάριν, Οφόε και πιθανώς και ο Μπεν ενώ από εκεί και πέρα πολλά παίζονται από την κατάσταση και των Βούκοβιτς, Ομάρ και Φορτούνη. Ο 'Φορτου' είχε το πρόβλημα με το στομάχι του και ο Ομάρ είχε τραυματισμό ενώ υπάρχουν και παίκτες με καταπόνηση όπως ο Σιωπης.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα