Ετοιμάζεται για την επιστροφή η Ξάνθη

Gazzetta team
Ετοιμάζεται για την επιστροφή η Ξάνθη

bet365

Αντίστροφα μετρούν στην Ξάνθη για την επιστροφή στη βάση, καθώς αυτό αναμένεται να γίνει την Κυριακή.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Βουλγαρία με αντίπαλο τον Πλατανιά, δίνει το Σάββατο η Ξάνθη, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε διπλή προπόνηση με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν να δουλεύουν στα γήπεδα, προκειμένου να είναι η ομάδα πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην πρωινή προπόνηση, το βάρος έπεσε σε ασκήσεις ταχυδύναμης και ενδυνάμωσης ενώ στο δεύτερο κομμάτι της περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Σούπερ Καπ Γαλλίας, Μονακό – Παρί Σ.Ζ., ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Passing game, κατοχή μπάλας, transition, αμυντική - επιθετική λειτουργία και τελειώματα φάσεων ήταν οι τομείς στους οποίους δούλεψε η Ξάνθη το απόγευμα μέσα ένα διαφορετικό εύρος ασκήσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τριάδης και Χατζητερζόγλου.

Επίσης, η ΠΑΕ Ξάνθη, ανακοίνωσε πως έλυσε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Μανώλη Δεμένικου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα