Ηττήθηκαν από την Βασιλεία οι Νέοι του Ολυμπιακού

Ηττήθηκαν από την Βασιλεία οι Νέοι του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Ηττήθηκαν από την Βασιλεία οι Νέοι του Ολυμπιακού

bet365

Την ήττα (2-0) από την Βασιλεία γνώρισε το απόγευμα της Παρασκευής η Κ-20 του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του τουρνουά της FC Aesch στην Ελβετία.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, που έχει πολλούς νέους παίκτες στη σύνθεση της σε σχέση με την περασμένη περίοδο, έμεινε και με 10 παίκτες για τα τελευταία 18’ (το παιχνίδι είναι 2χ30) λόγω της αποβολής του Γιώργου Ξενιτίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός παίζει το Σάββατο αρχικά στις 13:45 με την Λίβερπουλ και εν συνεχεία στις 18:30 με το Αμβούργο. Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας για τον Β’ όμιλο η Λίβερπουλ και το Αμβούργο έμειναν στο 0-0.

Για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Βασιλεία αγωνίστηκαν οι: Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Παπαδόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Φυτόπουλος, Γαλούπης, Κιρτζιαλίδης, Κωστανάσιος, Κουγιός, Λάμπρου, Ντουμάνης, Πέιος, Βρουσάι, Ράμα, Τσιριγώτης, Βοϊλης, Ξενιτίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα