«Για πολλά χρόνια στην Ρόμα ο Μανωλάς»

«Για πολλά χρόνια στην Ρόμα ο Μανωλάς»

«Για πολλά χρόνια στην Ρόμα ο Μανωλάς»

bet365

Την ώρα που υπάρχουν σενάρια για την Γιουβέντους, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, ξεκαθάρισε ότι ο Ελληνας σέντερ μπακ, Κώστας Μανωλάς, «θα μείνει για πολλά χρόνια».

Τέλος στις όποιες φήμες περί αποχώρησης του 26χρονου από το Olimpico έβαλε ο Μόντσι. Ο διεθυντής της Ρόμα τόνισε ότι ο Ελληνας διεθνής, που βρέθηκε κοντά στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, δεν το κουνάει από την Αιώνια Πόλη. «Ο Κώστας Μανωλάς θα μείνει και μείνει για πολλά χρόνια» είπε ο Ισπανός για τον στόπερ, τον οποίο εκτός από την Γιουβέντους, ήθελε και η Ιντερ. «Αν ήθελε να φύγει δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του, είναι χαρούμενος που βρίσκεται εδώ». Πέρυσι ο Μανωλάς έπαιξε σε 33 αγώνες στην Serie A και 7 στο Europa League τη σεζόν 2016-17 και με το club της ιταλικής πρωτεύουσας έχει σε τρία χρόνια 131 συμμετοχές [3 γκολ] σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα