Χάσι: «Σας θέλω με Παρτιζάν σαν να παίζουμε το πρώτο ματς»!

Χάσι: «Σας θέλω με Παρτιζάν σαν να παίζουμε το πρώτο ματς»!

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Σας θέλω με Παρτιζάν σαν να παίζουμε το πρώτο ματς»!

bet365

Ομιλία του Μπένσικ Χάσι προς τους παίκτες του, ζητώντας τους στον Ρέντη να λειτουργήσουν στη ρεβάνς με Παρτιζάν λες και παίζουν πρώτη φορά με τους Σέρβους!
Ο Κοσοβάρος τεχνικός δεν αλλάζει τακτική στον Ρέντη ως προς τα... θέλω του για το Ολυμπιακός - Παρτιζάν. Με ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής θύμισε προς τους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν.
«Σας θέλω με Παρτιζάν σαν να παίζουμε το πρώτο ματς», ήταν η αναφορά του προς τους ερυθρόλευκους. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς παρά το 1-3. Να μην πέσουμε σε τέτοια... παγίδα. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και να ξεχάσουμε τον πρώτο αγώνα. Αυτό ισχύει για όλους στην ομάδα.
Να καταλάβουμε όλοι ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για 90 λεπτά για την πρόκριση». Ο Μπέσνικ Χάσι θέλει όλη η ομάδα και ο κόσμος να έχουν την απαιτούμενη ώθηση για την πρόκριση. Δεν θέλει με τίποτα καμία στιγμή χαλαρότητας και περιμένει από τους παίκτες του να πάνε με το... μαχαίρι στα δόντια στον προσεχή αγώνα. Κυρίως να το δουν το ματς σαν να μην έχει γίνει το πρώτο στο Βελιγράδι και σαν... τελικό! Στο αγωνιστικό σκέλος ο Φορτούνης έχει ανεβάσει ρυθμούς αλλά είναι ακόμα πίσω λόγω του προβλήματος του αλλά γενικότερα όλοι οι παίκτες προσπαθούν έτσι ώστε να είναι στο 100%. Ο Μποτια έχει ακόμα θέμα. Από τους εκτός ευρωπαϊκών πλάνων ο Ταχτσίδης κάνει έξτρα πρόγραμμα και προσπαθεί να μπει άμεσα σε φουλ ρυθμούς.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα