Σπανός: «Συμβατική υποχρέωση τα πλέι οφ» (vid)

Σπανός: «Συμβατική υποχρέωση τα πλέι οφ» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου έδειξε αισιόδοξος πως θα βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή» για το νέο πρωτάθλημα
Την Πέμπτη θα κριθούν όλα γύρω από το νέο πρωτάθλημα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Σπανός μετά τη λήξη του σημερινού Δ.Σ. Οπου και πρόεδρος του Ατρόμητου έδειξε αισιόδοξος πως θα βρεθεί μία λύση. «Γνωρίζετε όλοι ότι τις τελευταίες ημέρες γίνονται κάποιες διαπραγματεύσεις για να βρεθεί λύση στο τηλεοπτικό θέμα που μας απασχολεί. Ο εκπρόσωπος των τεσσάρων μεγάλων, ο κύριος Παναγόπουλος, μας ζήτησε αναβολή γιατί οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην κορύφωσή τους. Έτσι αποφασίσαμε να βρεθούμε ξανά την Πέμπτη στο τελικό συμβούλιο. Δεν θα υπάρξει άλλο συμβούλιο, εκεί θα πάρουμε την τελική απόφαση. Υπάρχουν επαφές, οι οποίες είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Ελπίζουμε να καταλήξουμε σαν συνεταιρισμός εκεί που θέλουμε. Δεν θα υπάρξει καμία καταγγελία της υπάρχουσας σύμβασης. Υπάρχει σεβασμός και προσήλωση στην υπάρχουσα σύμβαση. Φημολογείται, επίσης, ότι υπάρχει και κάποιος ακόμη ενδιαφερόμενος που θέλει να εμπλακεί», ανέφερε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση. «Σαν άνθρωπος είμαι αισιόδοξος, θα βρεθεί η λύση που απαιτείται. Κάθε πλευρά πρέπει να βοηθήσει να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά».
Κλείνοντας μίλησε για την δομή που θα έχει το πρωτάθλημα. «Οι ομάδες αυτή τη στιγμή είναι 16 εκ των πραγμάτων, οπότε μιλάμε για τη νέα σεζόν. Δεν έχει πέσει στο τραπέζι προς το παρών η μείωση των ομάδων. Υπάρχει συμβατική υποχρέωση να διεξάγονται τα πλέι οφ. Άρα από εμάς δεν μπορεί να τεθεί ένα τέτοιο θέμα χωρίς την έγκριση της NOVA».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα